zondag 10 april 2011
Upside Down Patato Pie
Ingrediƫnten:
- 1 eetlepel boter
- 2 eetlepels suiker
- oregano
- krieltjes
- zongedroogde tomaatjes
- oude kaas
- bladerdeeg
Werkwijze:
Smelt de boter in de skillet
voeg de suiker toe en laat het karameliseren
Strooi wat basilicum over het mengsel en bedek de bodem met gehalveerde krieltjes (glade kant naar beneden).
vul de openingen tussen de piepers met zongedroogde tomaten.
Bedek het geheel met dikke plakken oude kaas.
Dek het geheel af met bladerdeeg, ik heb hartig bladerdeeg gebruikt en dit goed uitgerold, prik met een vork veel gaten in het deeg.
Indirect op de barbecue, split gril methode, na 30 - 35 minuten ben je klaar
Omdraaien op een plat bord of plank
Bedankt voor het kijken
Labels:
Bijgerechten
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten