Deze heerlijk romige Coleslaw had Niek op het BBQForum gepost. Dat moest natuurlijk wel gecontroleerd worden.
Ingrediƫnten:
- ½ cup volle melk
- ½ cup slagroom
- ½ cup suiker
- 6 eetlepels appelazijn
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 geperste knoflooktenen
- 1 eetlepel zout
- 1 witte kool (klein gesneden)
- 3 winterwortels (klein gesneden of geraspt)
In Amerika gebruiken ze 'cup' maten, deze kan je tegenwoordig zelfs bij de Appie kopen, vandaar dat ik het hier niet omreken.
Werkwijze:
Meng de melk, slagroom, suiker, azijn, mayonaise, knoflook en zout.
Doe de kool en de wortels in een grote schaal en meng het met de dressing goed door elkaar.
De coleslaw wordt beter als hij even gestaan heeft. Zelf vind ik hem na een dag het beste, maar in de ijskast is het een paar dagen houdbaar.
Niek bedankt voor de tip.
Bedankt voor het kijken.
Geen dank Frits! ;-)
BeantwoordenVerwijderen