Easterwood BBQ
BBQ and Pastry
dinsdag 15 januari 2013
Kelly Bronze Turkey
›
Met de feestdagen is het mooi om een kalkoen op tafel te zetten. Dit jaar heb ik gekozen voor een van de betere kalkoenen die er te koop ...
maandag 14 januari 2013
Lomo al Trapo
›
Lomo al Trapo is een recept uit Zuid Amerka, en betekent zoveel als koe in doek. Het vlees wordt eigenlijk klaargemaakt in een zoutkorst, di...
zaterdag 20 oktober 2012
Jack's Gevulde Speculaas
›
Ingrediƫnten: - 160 gram gele basterdsuiker - 140 gram zachte boter - 20 gram water - 1,5 gram zout - 275 gram Zeeuwse bloem - 18...
1 opmerking:
vrijdag 27 april 2012
Gehaktballen en een plankje
›
Voor de fotowedstrijd van het BBQ Genootschap moest deze maand iets gemaakt worden op een barbecue plankje. Normaal maak ik altijd zalm ...
2 opmerkingen:
‹
›
Homepage
Internetversie tonen