Easterwood BBQ
BBQ and Pastry
maandag 14 januari 2013
Lomo al Trapo
›
Lomo al Trapo is een recept uit Zuid Amerka, en betekent zoveel als koe in doek. Het vlees wordt eigenlijk klaargemaakt in een zoutkorst, di...
zaterdag 20 oktober 2012
Jack's Gevulde Speculaas
›
Ingrediƫnten: - 160 gram gele basterdsuiker - 140 gram zachte boter - 20 gram water - 1,5 gram zout - 275 gram Zeeuwse bloem - 18...
1 opmerking:
vrijdag 27 april 2012
Gehaktballen en een plankje
›
Voor de fotowedstrijd van het BBQ Genootschap moest deze maand iets gemaakt worden op een barbecue plankje. Normaal maak ik altijd zalm ...
2 opmerkingen:
woensdag 7 maart 2012
Koud gerookte zalm met Jack Daniel's
›
Koud roken van eten doe je bij een temperatuur onder de dertig graden Celcius, aangezien er bij het roken zelf enige warmte ontstaat kan je...
dinsdag 6 maart 2012
Brisket
›
Van het weekend heb ik voor het eerst Brisket gemaakt op de barbecue. Brisket komt van de koe en is het vlees wat op de borst zit: Borstla...
‹
›
Homepage
Internetversie tonen