Easterwood BBQ

BBQ and Pastry

zaterdag 20 oktober 2012

Jack's Gevulde Speculaas

›
Ingrediënten: - 160 gram gele basterdsuiker - 140 gram zachte boter - 20 gram water - 1,5 gram zout - 275 gram Zeeuwse bloem - 18...
1 opmerking:
vrijdag 27 april 2012

Gehaktballen en een plankje

›
Voor de fotowedstrijd van het BBQ Genootschap moest deze maand iets gemaakt worden op een barbecue plankje. Normaal maak ik altijd zalm ...
2 opmerkingen:
woensdag 7 maart 2012

Koud gerookte zalm met Jack Daniel's

›
Koud roken van eten doe je bij een temperatuur onder de dertig graden Celcius, aangezien er bij het roken zelf enige warmte ontstaat kan je...
dinsdag 6 maart 2012

Brisket

›
Van het weekend heb ik voor het eerst Brisket gemaakt op de barbecue. Brisket komt van de koe en is het vlees wat op de borst zit: Borstla...
maandag 5 maart 2012

Chocolate Gateau a la Heston Blumenthal

›
Het recept van deze taart komt van Heston Blumenthal, de chef kok van The Fat Duck één van de beste restaurants ter wereld. Ingrediënten:...
‹
›
Homepage
Internetversie tonen

Over mij

Mijn foto
Frits
Ik ben 53 jaar, getrouwd met Dominique en trotse vader van Emma en Luuk. Hier zet ik mijn barbecue en bak avonturen neer.
Mijn volledige profiel tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.