Easterwood BBQ
BBQ and Pastry
zaterdag 20 oktober 2012
Jack's Gevulde Speculaas
›
Ingrediënten: - 160 gram gele basterdsuiker - 140 gram zachte boter - 20 gram water - 1,5 gram zout - 275 gram Zeeuwse bloem - 18...
1 opmerking:
vrijdag 27 april 2012
Gehaktballen en een plankje
›
Voor de fotowedstrijd van het BBQ Genootschap moest deze maand iets gemaakt worden op een barbecue plankje. Normaal maak ik altijd zalm ...
2 opmerkingen:
woensdag 7 maart 2012
Koud gerookte zalm met Jack Daniel's
›
Koud roken van eten doe je bij een temperatuur onder de dertig graden Celcius, aangezien er bij het roken zelf enige warmte ontstaat kan je...
dinsdag 6 maart 2012
Brisket
›
Van het weekend heb ik voor het eerst Brisket gemaakt op de barbecue. Brisket komt van de koe en is het vlees wat op de borst zit: Borstla...
maandag 5 maart 2012
Chocolate Gateau a la Heston Blumenthal
›
Het recept van deze taart komt van Heston Blumenthal, de chef kok van The Fat Duck één van de beste restaurants ter wereld. Ingrediënten:...
‹
›
Homepage
Internetversie tonen