Easterwood BBQ
BBQ and Pastry
woensdag 7 maart 2012
Koud gerookte zalm met Jack Daniel's
›
Koud roken van eten doe je bij een temperatuur onder de dertig graden Celcius, aangezien er bij het roken zelf enige warmte ontstaat kan je...
dinsdag 6 maart 2012
Brisket
›
Van het weekend heb ik voor het eerst Brisket gemaakt op de barbecue. Brisket komt van de koe en is het vlees wat op de borst zit: Borstla...
maandag 5 maart 2012
Chocolate Gateau a la Heston Blumenthal
›
Het recept van deze taart komt van Heston Blumenthal, de chef kok van The Fat Duck één van de beste restaurants ter wereld. Ingrediënten:...
zondag 20 november 2011
Tompoes a la Holtkamp
›
In het pittoreske Maassluis zit bakker Holtkamp, een broer van Cees Holtkamp van het boek de Banketbakker. Hij maakt de beste tompoezen die ...
‹
›
Homepage
Internetversie tonen