Easterwood BBQ

BBQ and Pastry

woensdag 7 maart 2012

Koud gerookte zalm met Jack Daniel's

›
Koud roken van eten doe je bij een temperatuur onder de dertig graden Celcius, aangezien er bij het roken zelf enige warmte ontstaat kan je...
dinsdag 6 maart 2012

Brisket

›
Van het weekend heb ik voor het eerst Brisket gemaakt op de barbecue. Brisket komt van de koe en is het vlees wat op de borst zit: Borstla...
maandag 5 maart 2012

Chocolate Gateau a la Heston Blumenthal

›
Het recept van deze taart komt van Heston Blumenthal, de chef kok van The Fat Duck één van de beste restaurants ter wereld. Ingrediënten:...
zondag 20 november 2011

Tompoes a la Holtkamp

›
In het pittoreske Maassluis zit bakker Holtkamp, een broer van Cees Holtkamp van het boek de Banketbakker. Hij maakt de beste tompoezen die ...
‹
›
Homepage
Internetversie tonen

Over mij

Mijn foto
Frits
Ik ben 53 jaar, getrouwd met Dominique en trotse vader van Emma en Luuk. Hier zet ik mijn barbecue en bak avonturen neer.
Mijn volledige profiel tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.