Easterwood BBQ
BBQ and Pastry
zondag 20 november 2011
Tompoes a la Holtkamp
›
In het pittoreske Maassluis zit bakker Holtkamp, een broer van Cees Holtkamp van het boek de Banketbakker. Hij maakt de beste tompoezen die ...
vrijdag 18 november 2011
Reitse's Super Stroop
›
Laatst was ik bij de Weber Grill Academy van Reitse Spanninga te Joure. Bij het dessert zat een zelfgemaakte stroop die werkelijk super wa...
dinsdag 15 november 2011
Amerikaanse Sukade
›
Pas geleden tipte een van mijn Partners in Swine, noskos me over Amerikaanse Sukade. Een stuk vlees dat wij in Nederland gebruiken voor sud...
2 opmerkingen:
zaterdag 5 november 2011
Borstplaat
›
Vroeger kocht je in Eindhoven bij Kluytmans de lekkerste Borstplaat maar helaas bestaat Kluytmans al jaren niet meer. Ik was dus al een tij...
zaterdag 29 oktober 2011
Easterwood BBQ saus
›
Laats had ik een basis barbecue saus recept gepost bij het BBQ Genootschap . Dat is een heerlijk recept maar kon wel wat extra's gebrui...
‹
›
Homepage
Internetversie tonen