Easterwood BBQ

BBQ and Pastry

zondag 20 november 2011

Tompoes a la Holtkamp

›
In het pittoreske Maassluis zit bakker Holtkamp, een broer van Cees Holtkamp van het boek de Banketbakker. Hij maakt de beste tompoezen die ...
vrijdag 18 november 2011

Reitse's Super Stroop

›
Laatst was ik bij de Weber Grill Academy van Reitse Spanninga te Joure. Bij het dessert zat een zelfgemaakte stroop die werkelijk super wa...
dinsdag 15 november 2011

Amerikaanse Sukade

›
Pas geleden tipte een van mijn Partners in Swine, noskos  me over Amerikaanse Sukade. Een stuk vlees dat wij in Nederland gebruiken voor sud...
2 opmerkingen:
zaterdag 5 november 2011

Borstplaat

›
Vroeger kocht je in Eindhoven bij Kluytmans de lekkerste Borstplaat maar helaas bestaat Kluytmans al jaren niet meer. Ik was dus al een tij...
zaterdag 29 oktober 2011

Easterwood BBQ saus

›
Laats had ik een basis barbecue saus recept gepost bij het BBQ Genootschap . Dat is een heerlijk recept maar kon wel wat extra's gebrui...
‹
›
Homepage
Internetversie tonen

Over mij

Mijn foto
Frits
Ik ben 53 jaar, getrouwd met Dominique en trotse vader van Emma en Luuk. Hier zet ik mijn barbecue en bak avonturen neer.
Mijn volledige profiel tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.