Easterwood BBQ

BBQ and Pastry

donderdag 26 mei 2011

Varkens Runder Vink op bedje van groenten

›
Een van de gerechten bij de zomer Weber Grill Academy van Reitse Spaninga was Livar varkens roulaux. Dit is mijn variatie er op. Ingredi...
1 opmerking:
woensdag 25 mei 2011

Reitse's Appel Pie

›
Laatst was ik bij de Weber Grill Academy van Reitse Spanninga in Joure. De uitsmijter van de dag was een appeltaart van de barbecue. Deze...

Malted Vanilla Ice Cream

›
  Dit ijsje wordt gemaakt met als basis Mout poeder. Dit poeder gemaakt van gemoutte gerst en melk zou opgelost in een glas warme melk zorg...
dinsdag 17 mei 2011

Zalm à la Bobby Flay

›
Ik probeer bij iedere barbecue wel een stukje vis te maken. Meestal is dat zalm met zalmkruiden van Versteegen maar die waren op. Dus maa...
zondag 1 mei 2011

Upside down pineapple pie

›
Deze pie met ananas is een variant van de tarte tatin die met appel wordt gemaakt. Hiervoor gebruik ik mijn nieuwe 12 inch skillet en he...
zondag 10 april 2011

Upside Down Patato Pie

›
Ingrediënten: - 1 eetlepel boter - 2 eetlepels suiker - oregano - krieltjes - zongedroogde tomaatjes - oude kaas - bladerdeeg Wer...
dinsdag 29 maart 2011

'Zongedroogde' tomaten

›
Ik had een doosje cherry roma tomaatjes een mooie gelegenheid om eens zelfgedroogde tomaatjes te maken. Ingrediënten: - roma tomaatjes...
‹
›
Homepage
Internetversie tonen

Over mij

Mijn foto
Frits
Ik ben 53 jaar, getrouwd met Dominique en trotse vader van Emma en Luuk. Hier zet ik mijn barbecue en bak avonturen neer.
Mijn volledige profiel tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.