Easterwood BBQ

BBQ and Pastry

zondag 10 april 2011

Upside Down Patato Pie

›
Ingrediënten: - 1 eetlepel boter - 2 eetlepels suiker - oregano - krieltjes - zongedroogde tomaatjes - oude kaas - bladerdeeg Wer...
dinsdag 29 maart 2011

'Zongedroogde' tomaten

›
Ik had een doosje cherry roma tomaatjes een mooie gelegenheid om eens zelfgedroogde tomaatjes te maken. Ingrediënten: - roma tomaatjes...
zondag 27 maart 2011

Pulled Pork loempia's

›
Een paar weken terug heb ik deze bij noskos mogen proeven en ze waren heerlijk. Dus toen ik begin deze week Pulled Pork had gemaakt heb i...

Snelle Pizza

›
Als je eens niet zoveel tijd hebt om pizza deeg te maken kan je het ook gewoon bij de supermarkt halen. En het fijne is dat het ook prima ...
2 opmerkingen:
donderdag 17 februari 2011

Creamy Coleslaw ala Niek

›
Deze heerlijk romige Coleslaw had Niek op het BBQForum gepost. Dat moest natuurlijk wel gecontroleerd worden. Ingrediënten: - ½ cup vol...
1 opmerking:
donderdag 3 februari 2011

Pulled Pork Kroketten

›
Deze week heb ik Pulled Pork gemaakt op de bbq. Pulled Pork is een varkensprocureur die lang gerookt wordt op de bbq en dan na een uurtje r...
zaterdag 15 januari 2011

Key Lime Pie ala noskos

›
Vandaag zag ik bij de Amerikaanse winkel in Antwerpen twee soorten Graham koekjes. Deze koekjes worden gebruikt voor taartbodems. Twee maan...
2 opmerkingen:
‹
›
Homepage
Internetversie tonen

Over mij

Mijn foto
Frits
Ik ben 53 jaar, getrouwd met Dominique en trotse vader van Emma en Luuk. Hier zet ik mijn barbecue en bak avonturen neer.
Mijn volledige profiel tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.