Easterwood BBQ

BBQ and Pastry

donderdag 17 februari 2011

Creamy Coleslaw ala Niek

›
Deze heerlijk romige Coleslaw had Niek op het BBQForum gepost. Dat moest natuurlijk wel gecontroleerd worden. IngrediĆ«nten: - ½ cup vol...
1 opmerking:
donderdag 3 februari 2011

Pulled Pork Kroketten

›
Deze week heb ik Pulled Pork gemaakt op de bbq. Pulled Pork is een varkensprocureur die lang gerookt wordt op de bbq en dan na een uurtje r...
zaterdag 15 januari 2011

Key Lime Pie ala noskos

›
Vandaag zag ik bij de Amerikaanse winkel in Antwerpen twee soorten Graham koekjes. Deze koekjes worden gebruikt voor taartbodems. Twee maan...
2 opmerkingen:
vrijdag 14 januari 2011

Pigs Worst Nightmare Apple Rub

›
Op zoek naar een nieuwe rub kwam ik deze tegen op de ´smokering.´ Een rub is een kruiden mengsel dat je op je Spare Ribs doet als smaakma...
2 opmerkingen:
zondag 2 januari 2011

MOINK Balls

›
Een paar jaar geleden maakte Larry Gaian  voor een feestje een simpel bbq hapje. Hij pakte bevroren gehaktballetjes rolde ze door een bbq r...
3 opmerkingen:

Maple Fattie

›
In Amerika verkopen ze in de supermarkt ontbijt worsten. Dat zijn kant en klaar gehakt mengsels in worstvorm. De populairste zijn de wors...
2 opmerkingen:
vrijdag 31 december 2010

Appel Beignets

›
Vandaag de laatste dag van het jaar is het weer tijd voor zelf gemaakte appel beignets . Het volgende recept komt van Reitse Spanninga,...
1 opmerking:
‹
›
Homepage
Internetversie tonen

Over mij

Mijn foto
Frits
Ik ben 53 jaar, getrouwd met Dominique en trotse vader van Emma en Luuk. Hier zet ik mijn barbecue en bak avonturen neer.
Mijn volledige profiel tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.