Easterwood BBQ

BBQ and Pastry

vrijdag 31 december 2010

Appel Beignets

›
Vandaag de laatste dag van het jaar is het weer tijd voor zelf gemaakte appel beignets . Het volgende recept komt van Reitse Spanninga,...
1 opmerking:
vrijdag 24 december 2010

Kerststol

›
Vanavond nog even vlug twee stollen voor Kerstmis gemaakt. Ingrediƫnten voor 1 stol: - 250 gram bloem - 8 gram bakpoeder (1/2 pakje) ...
woensdag 15 december 2010

Gerookte kipfilet

›
Nadat ik de laatste maanden op het BBQ Genootschap steeds vaker gerookte kipfilet voorbij zag komen stond het met stip bovenaan de to-do-li...
1 opmerking:
dinsdag 23 november 2010

Fruitig toetje

›
Na de spare ribs had ik nog een kleine verrassing voor de heren, een fruitig toetje. In een klein alluminium schaaltje doe je wat rood fru...
1 opmerking:
maandag 22 november 2010

Wisconsin Style Brats

›
Deze zondag ben ik bij een vriend in Grimbergen langs geweest. Hij had nog een oude Weber bbq staan en daar moest hoog nodig wat op worden k...
1 opmerking:
zaterdag 6 november 2010

Cantucinni

›
Cantuccini (of Cantucci , Biscotti di Prato ) zijn typisch Italiaanse amandelkoekjes oorspronkelijk afkomstig uit de provincie Prato in de ...
2 opmerkingen:
zondag 31 oktober 2010

Peer Pudding ala Nigella

›
Vandaag ook het toetje op de barbeque gemaakt. Peer Pudding ala Nigella. Nigella Lawson is een gezellige Engelse TV kok, alleen voor dieet...
2 opmerkingen:
‹
›
Homepage
Internetversie tonen

Over mij

Mijn foto
Frits
Ik ben 53 jaar, getrouwd met Dominique en trotse vader van Emma en Luuk. Hier zet ik mijn barbecue en bak avonturen neer.
Mijn volledige profiel tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.